Валери Божинов вкара първия си гол след завръщането в Левски. Нападателят се разписа от дузпа при победата с 4:3 над Верея в мач от последния кръг на редовния сезон в Първа лига. 

"Странен мач срещу един съперник, който знаехме, че ще играе затворено. За нас беше важно да вкараме повече голове, за да победим. Срещу такъв противник се играе трудно. За наше добро си тръгнахме с три точки. Винаги съм казвал, че когато вземеш точки от по-малките отбори, накрая на годината тези точки се дублират. Ще тренираме да си реализираме положенията и ще тренираме, за да не допускаме.

Бате Жоро каза, че имаме изпълнител - Мариани. Но той каза, че мога и аз да бия дузпата. Вкарах. На принципа съм, че ако имаш усет и ти дадат позволение, биеш. 

Върнах се по-бързо след травмата. Има лека болка, но исках да се върна и да помогна на отобра. 

Амбициите ще ги оставя за себе си, защото ако го кажа пред вас, може да го извадите от контекста. На принципа съм, че ако ще се говори, да се говори в съблекалнята и на терена. Пред вас някои неща можем да ги заобикаляме. Това в кръга на шегата", заяви Божинов.

Левски спечели гостуването си на Верея с 4:3

Левски се върна на победния път, но допусна цели три гола от "боксовата круша" на Първа лига

Двубоят на "Трейс Арена" беше белязан от седем попадения, две дузпи, двама дебютанти, червен картон и головото завръщане на Валери Божинов