Нападателят на Левски Валери Божинов благодари на всички в клуба и като разкри, че е имал предложение и за друга роля при "сините". В крайна сметка обаче ветеранът поискал да остане на "Герена" като футболист.

"Искам да благодаря на всички в клуба - Наско Сираков, Павел Колев, Живко Миланов, които ми дадоха възможност да бъда част от Левски и да играя за този велик клуб. Без подкрепата на хората едва ли щеше да се осъществи всичко.

Моето желание бе да остана в Левски за поне още една година. Разговаряхме с г-н Сираков и г-н Миланов. Имах и други предложения от страна на Наско, но помолих да съм под тази форма в клуба.

Аз нямам претенции за игрови минути. Желанието ми е да помагам в съблекалнята. Има доста млади момчета, които имат нужда от футболист като мен и съм благодарен, че получих възможност да остана.

Надявам се до края на месеца всичко да се стабилизира. Знаем, че доста футболисти си тръгнаха, но пък дойдоха доста млади момчета от школата. Със сигурност ще им трябва време, но се развиват и имат качествтата един ден да играят за Левски.

Колективът е страхотен. Има доста млади момчета. Има настроение. Обликът на Левски ще бъде различен. Разбира се ще трябва да се привлекат и няколко футболисти.

Мисля, че ще направим един добър отбор. Амбициите и очакванията са големи. За нас най-важно е оцеляването и клубът да се стабилизира. Обявявам код "синьо" за мача със Славия. Всеки, който дойде на стадиона да бъде облечен в синьо", каза Божинов.

Официално: Валери Божинов остава в Левски

Официално: Валери Божинов остава в Левски

Нападателят остава на "Герена" още една година