Бившият нападател на Левски - Валери Божинов коментира по своя неподправен начин слабата форма на любимия му клуб. Според него отборът не играе достатъчно добър футбол и дори разкри сензационна новина, че на "Герена" се готви треньорска смяна, визирайки завръщането на Ясен Петров начело на клуба. Ето какво каза Божигол в ефира на "Дарик":

Гледаш Петър Хубчев, сещаш се за Делио Роси

Гледаш Петър Хубчев, сещаш се за Делио Роси

Треньорът пред прага на ново неприятно "постижение"

"За това, което направиха и продължават да правят Левски поклон пред синята публика. Това е нещо, което никой не е правил в цял свят. Това е Левски, това са феновете. Петър Хубчев обаче да си направи равносметка, да се погледне утре в огледалото и да си каже какво прави. В момента той нищо не прави. Феновете правят всичко, нека Хубчев се замисли, няма лошо, всеки греши. Бъди мъж, поеми отговорност, излез и поеми отговорност. Отборът не играе, защото аз не мога да ги наредя правилно", призовава Божинов.

"Не говоря така, защото Хубчев ме изгони от Левски, но публиката него ще изгони. Ако той е мъжкар и мисли, трябва сам да каже "аз бях дотук и да идва следващият човек". Павел Колев и Ивайло Петков знаят за какво говоря. Знам кой е следващият човек, който се спряга да дойде вместо Хубчев. Той беше вече в Левски. Под негово ръководство тимът игра в Лига Европа. Господин Хубчев да стане сутринта, като се погледне в огледалото, да си направи равносметка за някои неща".

Илиан Стоянов държи на преценката си: Хубчев пак е неадекватен!

Коловати държи на преценката си: Хубчев пак е неадекватен!

"Това, с умората, е несериозно"