От отбора на Рапид (Виена) решиха да наблегнат на позитивните черти в играта им след вчерашната контрола с Левски, спечелена от българския тим с 2:1

"Срещнахме изявен представител - Левски е гранд, в момента е втори в България. Радостното е, че под слънцето в Белек бяхме посрещнати на терена от Дени Алар, който е наш футболист, но играе като преотстъпен при съперника.

Левски спечели контролата си срещу Рапид (Виена) с 2:1

Левски спечели най-престижната си зимна контрола след обрат срещу австрийски гранд

Селекцията на Петър Хубчев победи Рапид (Виена) с 2:1

Paпид започна добре, проектираше добре атаките си, доминираше още от началото. Зареди положение след положение. Арасе бе много деен, два пъти не намери целта от добри положения. Като цяло държахме съперника в шах, контролирахме играта с бързи пасове. Логично дойде и откриването на резултата от Фунтас, който вкара след добра бърза атака. След това той прости на съперника при чисто положение. Левски имаше само една възможност до почивката.

След нея Рапид продължи да бъде по-добър, докато не бяха направени много смени. В крайна сметка губихме в последната минута, но по-важното е, че Шик и Ауер се завърнаха в игра след травми. Лошото е, че Дибон получи контузия", пишe в сайта на австрийците за мача.

Халф на Левски ще бъде налаган като централен защитник?

Халф на Левски ще бъде налаган като централен защитник?

Петър Хубчев вече на няколко пъти прбова Мартин Райнов в центъра на отбраната