На хората в Левски им писна от "фалшиви новини". Явно големият проблем на "сините" е... ТОПСПОРТ. Защото в днешното обръщение са цитирани доста заглавия от нашия сайт. В Левски правят ли разлика между новина и коментар? Явно не...

Ето какво пишат от Левски:

"Стига фалшиви новини!

През изминалите почивни дни около националните празници станахме свидетели на необичайно висока активност в публикуването на злонамерени и фалшиви новини по адрес на нашия клуб. Статии със заглавия като "Феновете на Левски с провокация срещу Спас Русев по време на мача с Берое", "Има ли пилот в Левски?", "Защо се сърдите на Наско? Викайте Кокала, че става страшно!", "Левски на Делио Роси ще продължава да се мъчи" и скоропостижното от вчера "Футболна шизофрения" заливат медийното пространство с нещо повече от целенасочена пропаганда, словесна агресия и фалшиви новини.

Това си е явна медийна атака. Тази атака по адрес на нашия клуб продължава от много дълго време, а напоследък се засилва все повече. Защо ли? За разлика от отбора, наскоро преместил се в София, ние не притежаваме собствен вестник, нямаме "журналисти" на ведомост и не вярваме, че генерирането на фалшиви новини е част от футболното съперничество. Но ние приемаме хулите като комплимент, защото са израз на страх. Явно чистата победа на футболния терен не е цел достойна за уважение.

Налага се стандарт, че е нужно футболът да бъде съпроводен с целенасочени действия за обезверяване на привържениците с хвърляне на кал, със злословие, със съдийска помощ или допинг, със скритото издигане на кандидати за ръководители на българския футбол. И всичко това само, за да се докаже, че една лъжа повторена хиляда пъти, може да се превърне в истина. Но може ли? Ние знаем, че ако поискаш може да пребоядисаш кожата си, но да смениш характера си е невъзможно. Затова приемаме предизвикателството.

Продължавайте да хулите. Рано или късно обаче ще ви се наложи очи в очи да докажете своята теза. А дали сте готови за последствията, ако тя не издържи теста? Истината винаги излиза на яве и винаги побеждава.

Стига фалшиви новини!

ПФК Левски".

Петър Курдов: Ситуацията в Левски - италианско ръководство и българи, които си трайкат за заплатки

Курдов пред ТОПСПОРТ: Ситуацията в Левски - италианско ръководство и българи, които си трайкат за заплатки

"В мача с ЦСКА къщичката, която си градят на "Герена" може да рухне с всичка сила"