Ръководството на Левски ще се опита да задържи за постоянно Богдан Вашчук, твърди "Тема спорт". До преди 2 месеца естонецът бе тотално отписан, но с доброто си представяне на тренировките, а в и мачовете, в които играе, е близо до това да накара "сините" да го задържат. 

23-годишният футболист дойде на "Герена" под наем от ФК Рига след назначаването на Славиша Стоянович. Словенецът държеше да го има в състава си, тъй като отлично познаваше качествата му. 

Вашчук често бе преследван от травми. Поради тази причина има само 10 мача в Първа лига. В последните 3 срещи Богдан бе неизменно на терена. Започна като титуляр срещу Черно море и влезе от пейката срещу Лудогорец и ЦСКА. В тези двубои естонецът не се пестеше. Влизаше смело в единоборствата и си спечели доверието на треньорския щаб. Георги Дерменджиев е обявил пред ръководството, че няма против халфът да остане за постоянно в Левски. 

За правата му столичани не трябва да вадят голяма сума. Освен това Вашчук е един от най-нископлатените чужденци в отбора.

Левски сложи цена на Антони Белмонт

Левски сложи ниска цена на ненужен

"Сините" ще се разделят с Антони Белмонт