"Сините" привърженици, обединени под името "Ултрас Левски", коментираха решението на ръководството от по-рано днес, което забрани на гореспоменатите да използват мегафон, тъпан и знамена в Сектор "А" на "Герена".

Според тях действията на шефовете са продиктувани от това да угодят на друга фенска организация, подкрепяща столичния гранд. Ето какво пишат те в социалната мрежа Фейсбук:

НКП на Левски: Проблемът с футболното хулиганство не може да бъде решен с репресивен подход

НКП на Левски: Проблемът с футболното хулиганство не може да бъде решен с репресивен подход

"Нещата няма да се получат без комуникация с полицията"

"По повод многобройните запитвания, които получихме в последните часове във връзка с оповестените правила и наредби от ПФК Левски за посещение на мачове в Сектор А, искаме да внесем следната яснота.

Ултрас Левски няма да промени своето местоположение и то остава добре познатото - Блок 5.

Приветстваме всякакви опити на ръководството да развива нашия любим клуб и след като то видя в лицето на мегафон, тъпан и знамена пречка за бъдещата визия на централната трибуна, то ние искаме да заявим, че нито една от тези липси не ще попречи на нашите песни да ехтят на стадион Георги Аспарухов. Даже можем да ви уверим, че ще станат още по-сърцати и гласовити.

Когато като ръководство твърдиш, че няма да се намесваш във фенските конфликти, но взимаш странно решение в странен момент, рязко ощетяващо една от страните, то такова решение може да бъде определено само и единствено като недалновидно. Решение, което поражда множество други въпроси, предвид някои доста по-пресни и наболели проблеми, но с нетърпение очакваме и следващите стъпки на ръководството в борбата за връщането на любимия ни отбор там, където му е мястото.

Левски забрани знамена, тъпани, мегафони, пиротехнически изделия и хореографии в сектор "А"

Левски забрани знамена, тъпани, мегафони, пиротехнически изделия и хореографии в сектор "А"

Новината бе съобщена на официалния сайт на "сините"

Затова Ултрас Левски приканва сините редици за пълна мобилизация и масово посещение на предстоящите срещи. Независимо в коя част на стадиона, мястото на феновете е в нашия дом! За всички онези, които посещават домакинствата заедно с нас в Блок 5 и сега са разколебани - чакаме ви на същото място, заредени с още повече дух и сърце!", написаха феновете.