Една от най-големите и влиятелни "сини" фракции - "Ултрас Левски" - и през новия сезон ще подкрепя отбора от Сектор "А" на "Герена".

Изненадващо име в групата на Левски за днешния мач

Изненадващо име в групата на Левски за днешния мач

Нейтън Олдър получава шанс от Стоилов

Имаше вариант тя да се завърне в Сектор "Б", но това няма да се случи поне през този сезон. Ето какво написаха от "Ултрас Левски" на страницата си във Фейсбук:

"Левскари, днес се дава началото на един сезон, който ни кара да тръпнем в очакване, изпълнени с много надежди! Сезон, в който трябва да се завърнем в борбата за титлата. Сезон, в който се завръщаме в Европейските клубни турнири. Сезон, в който ще защитаваме наскоро спечелената Купа на България. И най-вече сезон, в който трябва да направим решителните крачки към окончателно финансово спасение на клуба ни и полагането на стабилни основи за много по-добро бъдеще.

Всичко това минава през силна и безрезервна подкрепа към отбора! Призоваваме за масово участие в кампанията "Всички заедно", чрез закупуване на абонаментни карти, подновяване на членските карти, изкупуване на официалните екипи и най-вече за неистова подкрепа от трибуните и пълни стадиони навсякъде, където играе Левски!

И през този сезон на домакинските мачове нашата организация ще подкрепя отбора от Блок 5 в сектор А на стадион "Георги Аспарухов". Нека всеки мач на Герена се превърне в празник за сините привърженици, а ние ще допринесем с каквото можем за това! Всички за Левски!

САМО ЛЕВСКИ!", написаха от фракцията.

Приятна изненада за Наско и Илиана

Приятна изненада за Наско и Илиана

Ето подробности