Бразилската звезда на Левски - Уелтън коментира пред колегите от "dsport" шансовете на "сините" за добро представяне през новия сезон.

"Какви са моите очаквания? Вярвам, че ще направим голям сезон, какъвто беше и предният. Ние всички работим за това. Работим твърдо, здраво и отговорно. Искаме да сме подготвени за престоящите състезания.

Беше невероятен созон. Спечелихме голям трофей. Това беше добре за мен, беше добре и за клуба. Сега трябва да продължим да работим толкова здраво, за да постигнем още успехи.

ПАОК е много труден отбор, който е добре подготвен, но пак ще кажа, че трябва да работим здраво, за да се противопоставим. Знам, че няма да ни бъде лесно. Трябва да вдигнем формата нагоре и да се представим стабилно. ПАОК е труден отбор, но ние сме Левски и винаги сме фаворит. Няма съмнения, че те са силен и труден отбор. Ще направим каквото е възможно. Ние ще се постараем да сме в максимална форма, за да продължим.

Мисля, че Роналдо е добър. Идва да добави още към нашия тим. Винаги е добре да има бразилци в отбора. Роналдо е добър футболист с много сериозна скорост. Той е тук, за да ни помогне", каза Уелтън.

Левски почете паметта на Гунди и Котков

Левски почете паметта на Гунди и Котков

Поклонението се състоя на Централните софийски гробища