Уелтън отново засвидетелства огромната си любов към Левски. Нападателят, който е най-добрият футболист на тима, отново ще стисне зъби и ще играе за "сините" в тежкото гостуване на коравия тим на Крумовград. Бразилецът има травма в коляното и принципно трябва да почива, а не да играе, пише "Мач Телеграф". Уелтън не тренира въобще в събота заради болките в крака и се очакваше да не играе в мача. Вчера обаче бразилецът се появи на терена за тренировката и се раздаде максимално в заниманието, както се случва обикновено. Бразилецът обявил в съблекалнята, че ще превъзмогне болката, за да помогне на Левски срещу новака, който от началото на сезона победи първия и третия от миналия сезон - Лудогорец и ФК ЦСКА 1948.

Добрата новина за "сините" е, че участието на Уелтън в мача не може да влоши травмата му. Той обаче се нуждае от почивка, която най-вероятно ще получи в следващия кръг, когато Левски приема Етър.

В същото време се очаква Пламен Андреев и Хосе Кордоба да се завърнат в титулярния състав на "сините". Двамата пропуснаха мача с Пирин Благоевград в четвъртък, след като получиха почивка от старши треньора Николай Костов. Те ще заместят Николай Михайлов и Келиан ван дер Каап.