Ръководството на Левски съобщи на клубния сайт, че билетите за домакинството на Берое вече са пуснати в продажба.

Срещата ще се играе на 1 септември на "Герена" и е с начален час 21:00.

"Сините" публикуваха и важно уточнение към феновете, които няма да бъдат допуснати до стадиона без лична карта.

Давид Яблонски отново тренира с Левски

Добри новини за Славиша Стоянович преди двубоя с Берое

Срешата е на 1 септември

Ето и цялото съобщение на столичани:

"Уважаеми привърженици,

билетите за предстоящото домакинство на ПФК Левски срещу отбора на Берое от седми кръг на ППЛ са вече в предварителна продажба.

За удобството на всички Вас напомняме, че може да се възползвате от закупуването на пропуск онлайн (ТУК), така че да се избегнат опашките и струпването на хора пред касите в деня на срещата. Тъй като мачът не се определя като рисков, билети ще се продават в деня на срещата на касите.

Обръщаме Ви внимание, че всички желаещи да наблюдават двубоя, трябва да носят своята лична карта със себе си. В противен случай няма да бъдат допускани на стадиона.

В сила остава кампанията на ПФК Левски, целяща да привлече все повече семейства и деца на стадиона. Срещу Берое отново ще бъде отворен блок 3 в Сектор А - редове от 1 до 22 вкл. /места от 16 до 30 вкл./, в който срещу билет от 10 лв. всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 14 г. За тях ще се издават билети с нулева стойност.

За улеснение на придружителите, които ще посетят срещата с деца, прилагаме декларация, която трябва да бъде попълнена преди влизането в спортното съоръжение. (Може да изтеглите и попълните документа от ТУК!). Пропуските са с фиксиран вход 3 на сектор А.

Обръщаме Ви също така внимание, че тъй като срещата завършва след 22:00 часа, всички лица до 16 години ще бъдат допускани единствено с придружител и попълнена декларация.

Левски заминава на лагер по време на паузата, играе контрола със сърби

Левски заминава на лагер по време на паузата, играе контрола със сърби

Все още не е ясно къде ще се проведе подготовката на "сините"

ЛЕВСКИ и Берое се изправят един срещу друг на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов" на 01.09.2018 г. (събота) от 21:00 часа.

Желаещите ще могат да си закупят билет от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК и онлайн на сайта Еventim.bg.

Пропуските за двубоя ще са налични също в магазина на ПФК Левски на Сектор "А" на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов". В деня на мача билети ще се продават на касите пред Сектор А, както и тези на ул. "Тодорини кукли" 47.

Цени на пропуските за срещата:

Сектор "А" - 10 лв. (Блок 3) ,15 лв. (Блок 5 и 6), 18 лв. (Блок 3 и 4), 20 лв. (Блок 1,2 и Прес ложа), 30 лв. (Ложа 2 и 3), 70 лв. (VIР -достъп до VIР салона с кетъринг).

Сектор "В" - 10 лв.

Сектор "Б" - 7 лв.

Сектор "Г" - 7 лв. (гости)

Абонаментни карти няма да бъдат издавани два часа преди началото на мача до края на срещата".