Трансферът на Габриел Обертан в Левски вече изглежда невъзможен. Френският футболист получи контузия по време на мача на своя Ерзурумспор срещу Фенербахче, загубен от "белите орли" с 0:3. 

Травмата на халфа не е лека. Той ще бъде извън игра около месец и половина, разкриха от настоящия му отбор. 

Така е много малко вероятно да се стигне до завръщане на Габи в Левски. Известно е, че той е желан от треньора Славиша Стоянович. По трансфера работеше и бившият собственик на "сините" Спас Русев. 

Левски щеше да плаща 7,5 хил. евро на Обертан на месец, а останалата част от заплатата да се покрива от бизнесмена. Идеята бе Обертан да подпише краткосрочен договор с отбора - до лятото. С оглед травмата му обаче това е малко вероятно да се случи. 

Габриел има договор с Ерзурумспор до края на сезона. "Белите орли" се намират във финансова криза, поради което вече трима от основните футболисти разтрогнаха договорите си - капитанът Ибрахим Акдаг, вратарят Фабиен Фарноле и офанзивният халф Ибрахима Сисоко. В същото време тимът се подсили с четирима нови футболисти - миналият през Черноморец Аатиф Шаешу, мароканският национал Мануел да Коща, Якуб Шумски и Йохан Омоло.

Андриан Краев не замина за Хърватия с Левски

Андриан Краев не замина за Хърватия с Левски

Футболистът има пробелм с адукторите