Треньорът на Левски - Елин Топузаков до последно няма да е наясно дали ще може да използва Роналдо в баража за ЛК срещу Арда.

Бразилецът получи контузия в глезена преди последното занимание за мача с ЦСКА (0:2). В неделя сутрин ще се решава негово участие срещу кърджалийци. Ако той не играе, то на фланга се очаква да бъде поставен Марин Петков. Другата въпросителна е за поста зад нападателя - дали да бъде заложено на Илиян Стефанов или на Ивелин Попов.

Надежда има! Член на УС навива Стоилов да се завърне в Левски

Надежда има! Член на УС навива Стоилов да се завърне в Левски

Двамата са провели няколко разговора по темата

Неделният бараж между Левски и Арда може да се реши с дузпи. Такива ще бъдат изпълнявани, ако резултатът е равен след редовните 90 минути, ще се играят две продължения, а при ново равенство ще се пристъпи към изпълнение на изстрели от бялата точка за определяне на последния ни участник в Лигата на нациите. Под ръководството на Елин Топузаков Левски обърна по-сериозно внимание на дузпите - след такива тимът отпадна от евротурнирите през есента, загуби Суперкупата от Лудогорец, както и не спечели няколко двубоя в шампионата - 1:2 от Славия и 0:0 с ЦСКА. За сигурни дузпаджии в момента минават Рикардиньо и Асен Чандъров. Един от двамата ще изпълнява 11-метров наказателен удар, ако "сините" получат такъв и в редовното време.

Треньорът на Арда Александър Тунчев също има проблеми - не е наясно дали ще може да използва ключови играчи заради документални неуредици.

На "Герена" пък без пари в неделя ще влизат деца до 14 години и техните придружители. Те ще бъдат настанявани в блок 20 на сектор В. Влизането ще става през вход №9, пише "Тема Спорт".

Пламен Андреев: За мен Левски е повече от роден клуб!

Пламен Андреев: За мен Левски е повече от роден клуб!

"Не беше трудно да взема това решение"