Треньорът на Левски Елин Топузаков говори за моментното състояние на Левски, както и за бъдещето си в клуба след края на сезона. Той направи това на пресконференцията си преди мача с ФК ЦСКА 1948.

"При нас не е спокойно. В Левски винаги има напрежение и играем под натиск. Не сме сигурни за четвъртото място. Стремим се да печелим колкото се може повече точки до края на сезона. Важното е да завършим на трето или четвърто място", формулира целите той.

"Респект за Тошко Янчев, не само като футболна легенда, а и заради добрата му работа като треньор. Радвам се, че можем да премерим сили задочно. Надявам се утре двата отбора да играят открито и да има голове, защото победата е важна", каза още младият специалист.

Статистиката не дава много оптимизъм на Левски за плейофите

Статистиката не дава много оптимизъм на Левски за плейофите

Ето защо

"Левски винаги се стреми да гони най-високото възможно място, а това е третото в момента, предвид обстоятелствата. Директните двубои ще ни позволят да скъсим дистанцията", надява се Топузаков.

"От ден първи, в който се случиха събитията в нашия клуб и аз се съгласих да стана треньор, бе решено, че след края на сезона ще седнем с ръководството и ще говорим за бъдещето според резултатите и целите. В Левски е нормално да се обсъждат и други треньори и варианти, защото няма много време между двата сезона и почивката ще е малка. Аз нямам никакви притеснения. Дошъл съм да помогна на отбора, ако мога. С господин Сираков говорим ежедневно за отбора и моментната форма на играчите. Говорим нормално като двама души, които са заинтересовани от това Левски да върви нагоре и да изпълнява целите си", завърши Елин Топузаков.