Елин Топузаков има всички шансове да запази треньорския си пост в Левски и през следващия сезон. От "Герена" разкриха, че към днешна дата собственикът на Левски Наско Сираков не търси евентуален заместник на Топчо и дори е готов да му предложи дългосрочен договор, пише "Мач Телеграф".

Сираков е твърдо решен да даде шанс на Топузаков да се докаже в оставащите мачове до края на сезона. Те са 9 до края на сезона в efbet Лига плюс евентуален плейоф за място в Европа. Именно класирането за евротурнирите е целта, която Елин Топузаков трябва да изпълни до края на сезона, за да остане и през следващия.

Топчо със съобщение за "сините" фенове

Топчо със съобщение за "сините" фенове

Благодари за подкрепата

Реално към днешна дата статутът на легендарния бивш капитан на "сините" не е "временен треньор", а "старши треньор".

Интересно е да се спомене, че Топчо реално е получил солидна помощ от вече бившия треньор на тима Станимир Стоилов за дербито. Двамата са обсъдили тактиката на Левски в мача в навечерието на сблъсъка. Отделно отборът е тренирал цяла седмица преди това за противодействие на схема 3-5-2 за сблъсъка с Локомотив (София), спечелен с 1:0 на "Герена". Топчо е получил доклад и от асистентите на Мъри за статичните положения в атака, и в защита срещу ЦСКА.