В духа на трансферните страсти и големите сделки през лятото, които винаги будят интереса на футболния запалянко, ТОПСПОРТ реши да предложи на читателите си една любопитна история. Тя също е трансферна, свързана с Левски.

Онзи ден в интервю за "Диема спорт" мениджърът Николай Жейнов намекна, че "сините" са отказали футболист, свободен агент, който по-късно става собственост на Вердер (Бремен).

Справка на ТОПСПОРТ показа, че става дума за национала Ласло Клайнхайслер, а наши източници потвърдиха, че точно това е въпросният футболист, който през ноември 2015 година е бил предложен на Левски, след като тогавашният му клуб - Видеотон, не му предлага увеличение на заплатата в договора, който му предлага.

Халфът по това време вече е национал на Унгария. Мигновено е предложен на "сините", изявите му, поне по наша информация, са наблюдавани от тогавашния главен скаут - Ивайло Петров-Пифа, който му лепва етикет "не става".

По-късно унгарецът подписва договор с Вердер (Бремен), а също така игра на Евро 2016 във Франция. Този сезон ще играе под наем в Дармщадт.