Треньорът на Левски Елин Топузаков разкри, че няма да разчита на Ивелин Попов и Цунами за мача срещу Лудогорец. Специалистът говори пред медиите преди срещата между двата тима от 34-ия кръг на efbet Лига.

"Левски играе всеки мач за победа. Ще съм един от най-щастливите хора, ако победим и в двата мача. Ние ще направим всичко по силите си, за да ги спечелим. Това са две дербита на България. Няма как да гарантираме, че ще спечелим, но ще направим всичко възможно. Имаме още два или три мача, които са изключително важни за Левски.

Всички налични футболисти, които са във форма и нямат проблеми с контузии, ще пътуват. Цунами и Ивелин Попов няма да пътуват, защото имат осем картона и няма да ги рискувам. Накрая на сезона футболистите натрупват умора. Имаме двама-трима с болежки, които пропуснаха няколко дни от тренировките, но разчитам на всеки един футболист.

Левски може да играе в няколко тактически схеми. Ще преценим с наличните състезатели. Надявам се футболистите с леки проблеми да са готови. Нека да не изпреварваме събитията. Нека видим как ще мине срещата утре. Тогава ще мислим за мача в сряда. Сега мислите са изцяло за мача утре.

Форматът и първенството е изключително интересно до последния кръг. Важното е ние да си свършим целта. След мача с Черно море футболистите нямат напрежение на повече от сто процента, а в нормални границите, те ще могат да покажат по-добре качествата си.

Лудогорец е отбор, който притежава много качествени футболисти. Правят много добри селекции. Ние обаче стараем да противодействаме през тези години. Не виждам тенденция, че Левски не може да победи. Сигурен съм, че няма футболист в съблекалнята, който да не е мотивиран за тези мачове. Няма нужда от допълнителна мотивация. Всеки иска да се докаже", каза Топузаков.