Наставникът на Левски - Елин Топузаков заяви, че "сините" не си правят сметки и ще се опитат да спечелят, колкото е възможно повече точки до края на сезона.

"Трябва да поздравя футболистите, които играха тактически много добре и в двете фази на играта. Можеше да успокоим мача много по-рано. Видяхме, че може и с 10 души да запазим суха мрежа. Победата беше важна. Доволен съм от всички, които се раздадоха.

Капитанът на Левски: Може да играем и с 10 човека

Капитанът на Левски: Може да играем и с 10 човека

"Двубоят изобщо не беше лесен"

Във футбола всяка една ситуация може да преобърне мача, така че е нормално да имаме някакви притеснение, че оставаме с човек по-малко на терена. Справихме се добре и не допуснахме никакви опасности пред нашата врата. За мен Левски изглежда много добре. Далеч съм от мисълта да коригирам, каквото и да било.

Всичко друго освен победата щеше да бъде провал, още повече на годишнината на Георги Аспарухов. Всеки един футболист липсва. Ще се справяме с наличните футболисти. Сега се отваря възможност на играчите, които ще заменят Филип Кръстев и Андриан Краев да се докажат.

Сметки не си правим. Ще се опитаме да спечелим, колкото е възможно повече точки до края на сезона. В плейофите доста равностойни отбори се изправят един срещу друг. Почти сигурно всички отбори ще губят точки", каза още Топузаков.

Левски остана без Анди и Фуфу за гостуването на "Лаута"

Левски остана без Анди и Фуфу за гостуването на "Лаута"

Проблеми за Топузаков