Треньорът на Левски Станимир Стоилов може да използва всичките си футболисти. Към лагера на "сините" вече се присъединиха Хосе Кордоба и Ноа Сонко Сундберг, както и нападателят от детско-юношеската школа Преслав Бачев, пише "Тема спорт".

Панамският бранител се прибра контузен от лагера на националния си отбор, но травмата му в глезена вече е минала. Добрите изяви на Хосе на турнира в Тулон не останаха незабелязани от популярния скаут Микаел Маркес.

Ясни са потенциалните съперници на Левски за втория квалификационен кръг в ЛК

Ясни са потенциалните съперници на Левски за втория квалификационен кръг в ЛК

Вижте кои са те

"Солиден и мощен защитник, който играе отляво в центъра на отбраната. Физиката му дава предимство и се възползва от това както във въздуха, така и на земята. Той е много силен играч в дуелите със съперниковите нападатели. Много добър е във въздуха, тъй като чете играта. Има отлична скорост за височината си, както и добър ляв крак, с който умее да подава", пише Маркес.

Сундберг пък се е прибрал за профилактичен преглед на очите в Стокхолм, но вече се завърна в Боровец и тренира на пълни обороти. Единствено Ивелин Попов продължава да се готви по индивидуална програма, но очакванията са, че през тази седмица ще се включи в тренировките.