Бившият собственик на Левски - Тодор Батков. обяви официално, че ще вземе нов пакет с акции на клуба. Офертата е направена към бизнесмени и популярни левскари по време на официалното откриване на бизнес клуб "Левски", съобщават колегите от "24 часа".

"Никой не е по-голям от Левски, каза Тодор Батков след срещата.

"Оформя се комисията по увеличението на капитала, което беше гласувано на общото събрание на "Левски". Беше отправена поканата желаещите да се включат. Аз съм акционер, но ще си взема пакет от тези акции".

"В каква степен това сдружение ще помогне, сега е трудно да се каже, но името и марката "Левски" обединява много хора. Беше лансирано, че ще започне и активна работа сред българи в чужбина, привърженици на Левски - в Щатите, в Англия... Като цяло продължаваме напред.

Няма разлика между това и другите сдружения. Всичко е с една цел. Въпреки ситуацията от последните седмици, никой не е по-голям от Левски. Нашата мисия като привърженици е да продължим да загърбваме споровете и нервите и да вървим напред в името на Левски", заяви той пред вестника.

Откриха официално "Бизнес клуб Левски", куп известни личности уважиха събитието

Откриха официално "Бизнес клуб Левски", куп известни личности уважиха събитието

Наско Сираков шокира с избора си на обувки