В Левски продължава да е много интересно! Отново се готви смяна на собствеността. И то каква! Начело на клуба до дни ще се завърне най-успешният собственик в историята на "сините" - Тодор Батков. Адвокатът е обявил решението си пред свои близки. Днес той ще има среща с Наско Сираков, който си тръгва, недоволен от разделението на феновете и честите нападки към него.

Именно привърженици на Левски са отишли при Батков на среща и са му заявили, че искат той отново да поеме клуба. Вече се преговаря и с нови спонсори. Сираков няма да остенe на "Герена" под никаква форма. Ще си тръгне и Павел Колев.

Целта пред отбора до края на сезона е опит да се атакува първата шестица. През лятото ще бъде направена силна селекция, ще има и нов треньор. Дълговете ще се погасяват, бъдещето на Левски е гарантирано.

Честит Първи април, читатели на ТОПСПОРТ! Бъдете здрави и се усмихвайте повече. Тази новина е шега. Желаем всичко най-добро на Тодор Батков, който продължава да е само фен на Левски. И на Наско Сираков в мисията му да спаси клуба от фалит.