Бившият собственик на Левски Тодор Батков сподели, че следи случващото се на "Герена" и посочи дали е готов да помогне на Наско Сираков. Адвокатът за последно бе на трибуните на стадион "Васил Левски" при равенството 1:1 с германския Айнтрахт (Франкфурт) в плейофите на Лигата на конференциите. Той заяви, че е давал премии на отбори, за да вземат точки от ЦСКА.

"Следя какво се случва в Левски, а и в българския футбол изобщо. Но всичко има край. Опитвам се да помагам на Наско Сираков с каквото мога, макар че рядко се чуваме и виждаме. Днес да си собственик на клуб е голямо бреме. Парите са крайна величина - в един момент свършват или намаляват драматично. Всеки божи ден ставаш с чувството на отговорност, че идва край на месеца, а там са живи хора. Допълнително са стотиците хиляди, които преживяват всичко с Левски.

Никога не съм участвал в черно тото. Давал съм премии на отборите срещу съперника за титлата, да вземат точки на ЦСКА. Това е! И си го признавам", заяви Батков пред "Марица". Адвокатът стана част и от бизнес клуба, който бе сформиран за подпомагане на клуба.

Батков: Глупост е, че Гонзо няма образование, ние му помогнахме за дипломата

Батков: Глупост е, че Гонзо няма образование, ние му помогнахме за дипломата

"Трябва да му се даде шанс, стига с този хейт"