Бившият собственик на Левски Тодор Батков се изказа по адрес на Станимир Стоилов. Според него Мъри трябва да се върне на "Герена".

"Не адмирирам това, което Наско каза по повод последния разговор с Мъри - че едва ли не Мъри бил готов, но ние не можем да си го позволим. Аз съм възмутен... При цялото ми уважение, Мъри стана треньор благодарение на Левски. Беше играещ помощник треньор на Славолюб Муслин. После, като прекрати кариерата, Левски му помогна да вземе първия си лиценз - беше изостанал, не ходеше на лекции в НСА, намесихме се ние. Левски му помогна да отиде на стаж в Барселона, да поеме национален юношески отбор от улицата. Левски го извика на улица "Алабин" и му каза - от утре поемаш отбора, отивай да правиш концепция. Казах му: "Това е положението".

После дойдоха успехите. Не искам да му давам акъл, но вместо да си седи вкъщи и да ходи по кафенетата, да се върне. Какво му пречи?! Живко е негов възпитаник, а няма лиценз. Какво пречи Мъри да се включи? Да, сега нямаме пари, но той малко ли пари взе? Стоилов направи добра кариера. Помогни на родния си клуб, ако го обичаш! Поне да отиде да помага на Живко! И да няма резултати, това няма да навреди на кариерата му, защото всеки знае Левски на какво дередже е", заяви Тодор Батков по 7/8 TV.

Левски и Драган Михайлович окончателно се разминаха

Левски и Драган Михайлович окончателно се разминаха

Швейцарецът няма да остане на "Герена"