Бившият собственик на Левски Тодор Батков анализира последните събития в клуба. Адвокатът не скри скептичното си отношение към сочения за нов собственик на клуба Джоузеф Диксън. 

"Не съм в течение кой е новият собственик на Левски, но мога да кажа какъв си представям да бъде. Нямам отношение в неговото мотивиране, посредничество и запознаване. Левски е най-големият бранд в България и като бранд и местоположение би представлявал интерес за инвестиция. Това би било водещият мотив на подобен инвеститор да дойде в България.

Благой Георгиев за Левски: Подобни теми не ми се коментират

Благой Георгиев за Левски: Подобни теми не ми се коментират

Има ли място в клуба бившият национал?

Трябва да се доверим на ръководството на клуба. Много спекулации тръгнаха. Левскарите трябва да имаме готовност с цената на всичко да подкрепяме клуба си и при нов собственик, и при сегашната ситуация. Надявам се новият собственик да има възможностите. Това вече сме го играли през 2013 и 2014. Миналата година беше върхът със събирането на пари от феновете.

Левски ще го има и призовавам сегашното ръководство да помисли и за това. Всички клубове изпратиха писмо до Милер, в което пишеха: "Ама защо ще давате пари само на Левски, дайте и на нас, а ние ще си ги разпределим".

Диксън дава 3 милиона евро на Левски още в следващите дни?

Диксън дава 3 милиона евро на Левски още в следващите дни?

С парите ще бъдат погасени задължения

Силно се надявам информацията за новия собственик на Левски да е грешна. Благой Георгиев беше добър футболист и направи много добра кариера в Русия. Не мога да преценя каква ще бъде ролята му в Левски. Би могъл да бъде някакъв ръководител. Наско обяви, че той ще остане президент и ще отговаря за спортно-техническата част. Наско Сираков изрично подчерта, че ще обяви името на собственика, когато преговорите приключат", заяви Батков пред БТВ.