Централният защитник на Левски - Ноа Сонко Сундберг - има 10% шанс да вземе участие в дербито с ЦСКА, пише "Тема спорт". Бранителят получи контузия в левия глезен, когато съотборникът му Пламен Андреев се приземи на крака му при загубата с 2:3 от Локомотив (София) в последния кръг.

Ноа Сонко Сундберг може и да играе срещу ЦСКА

Ноа Сонко Сундберг може и да играе срещу ЦСКА

Паско Райчев дал надежди на Левски, че ще го вдигне на крака

Гамбийският национал веднага бе заменен, след което бе откаран в болница. Прегледът е установил, че няма счупване, но кракът му е бил обездвижен с шина. В момента все още има оток на травмираното място.

Сундберг е преминал преглед и в Пловдив при известния чакръкчия Паско Райчев. Връзката отново е направена от помощник треньора Димитър Телкийски. Специалистът ще се опита да вдигне защитника за мача в неделя, както го стори в началото на сезона с Келиан ван дер Каап.

Нидерландецът страдаше от травма в глезена преди първия мач с ПАОК, но излезе на инжекции и се представи на ниво. Въпреки заряда на двубоя, Стоилов едва ли ще рискува Сундберг, тъй като дербито не решава изхода на първенството и не е важна елиминация.