Константин Папазов беше ексклузивен гост в "Неформално с Георги Петков". Президентът на баскетболния "Левски", превърнал се през годините в емблематична фигура за "сините" в този спорт, коментира ситуацията във футболния столичен гранд. Специалистът не се посвени "да нарече нещата с истинските им имена", както самият той отбеляза, като не спести нищо на никого. Тити разкри какъв ултиматум е поставил Станимир Стоилов на Наско Сираков, за да остане начело на отбора.

"Стоилов беше поставил ултиматум на Сираков - да не назначава Борето, Даниел Боримиров, за директор. Заради това в онзи момент длъжността се заемаше от Иво Ивков. Това е истината".

Папазов сподели и важни детайли, свързани с финансите в клуба и особено тези, касаещи Станимир Стоилов.

Освен онези 70 000, Мъри поиска и 28 000 неустойка. После каза, че адвокатката му нещо е имала претенции. 28 000! От Борда си мислеха, че съм луд, когато им казах да му ги дадем. Освен това на самия мен ми струва 125 000 лева той... Заради случилото се с екипировката. Нарече ме лъжец, а това няма как да стане, защото аз си държа на думата.

Костадинов ме предупреди, че ако Плебея и Павел Колев си разделят комисионната по този казус, ще ни убие. Разбира се, в преносния смисъл на думата...", каза Папазов.

Мъри Стоилов: В отпуска съм!

Мъри Стоилов: В отпуска съм!

Отказа да говори с журналистите