Константин Папазов коментира новината, че Наско Сираков е новият мажоритарен собственик на Левски.

Баскетболният специалист обяви следното: 

"Хората, които спасиха Левски са тези, който до 14 март сърбаха необходимите пари. Левски има велика общност. Левски има по-голям потенциал, застанете твърдо зад Наско, той ще оправдае. Залагам си главата. Това ще бъде най-хубавият период в Левски.

Левски ще има нов генерален спонсор до дни!

Левски ще има нов генерален спонсор до дни!

Компанията е предложила добри условия и ръководството на клуба е приело офертата

От Ада в синия Рай. Създаваха се митове и легенди. Това са митове, защото всеки един го е страх да има авторитет, който да ръководи, дори авторитарно. При събличането на Петев можеше да стане мегаскандал, той е знаел, че ще бъде провокиран. Имал е воля да стисне зъби. Той може да излезе и срещу 10 души за своята чест.

Наскоро един човек се опита да го направи за резил, но не успя. Няма значение кой е. Наско Сираков щеше да бъде 100% в бъдещето на Левски, каквото и да се беше случило. Той беше зад мен от първия ден, казвам го. Аз съм открит човек, вдигам на всеки.

Искам към тези 10-15 хиляди, които са активни, да се присъединят и другите. Дойдох пеша, защото колата ми е на наказателния паркинг. Ако Левски спечели Купата на България, спирам да карам на червено", каза Тити.

Наско Сираков потвърди: Собственик съм на 86,6% от акциите на Левски

Наско Сираков потвърди: Собственик съм на 86,6% от акциите на Левски

"Искам да изкажа своята благодарност на г-н Георги Попов и г-н Васил Божков за направеното в любимия ни клуб"