Членът на Надзорния съвет на Левски, който е и втори по значимост акционер в "синия" клуб Константин Папазов е дал отрицателен PCR тест за коронавирус и е излязъл от карантина. Ето какво написа той в социалната мрежа "Фейсбук" по този повод:

"На 53 години и аз разбрах значимото присъствие на социалните мрежи в човечеството и ежедневието ни.

Както казват мъдрите хора всяко зло за добро.

Заразата ме научи да поствам. Заразата ми показа колко много приятели имам. Заразата ме затвори(нещо, който никога не е вярвал, че може да се случи) за 14 дни.

Заразата ме остави сам в мислите ми.

Свърши се! Сърбите казват"Posle kisha ide sunce" Благодаря на всеки, който се сети за мен. Специално благодаря на всички от Vedra за подарените лекарства и хранителни добавки спомогнали за бързото ми възстановяване.

Излизам на велика дата за българската история. Първото нещо,което ще направя да отида на паметника на Васил Левски и после бързо на Герена. Вчера помолих всички днес да си купим карти за сезона.

Ние трябва да даваме пример Вие да ни последвате. Всички, които критикувахте Спас Русев, може и да е имало защо, сега трябва да го аплодирате. Българите сме негативни, левскарите трябва да сме позитивни! Смело напред всички ЗАЕДНО! Да спасим това, което силно обичаме! Само Левски!"

Тити Папазов обясни за екипировката на Левски

Тити Папазов обясни за екипировката на Левски

Един от собствениците на "сините" с нов пост в социалните мрежи

Снимка 488620

Източник: Фейсбук