На 17 юли няма да се решава съдбата на Левски. Това увери един от основните акционери в клуба Константин Папазов. За тази дата е насрочено да се проведе Общото събрание на акционерите на Левски.

"Добре съм. За болен от COVID-19 съм отлично даже. Изследвах се в неделя, в 19 часа, в лабораторията на ВМА. Мой близък седмица по-рано имаше положителен тест. Ние цяла седмица взимахме хапчета за имунната система. В неделя отидох рутинно и за съжаление след това стана ясно, че съм положителен. Сигурно съм се заразил на злополучния мач Царско село - Черно море. Това откъде си се заразил няма значение.

Константин Папазов заразен с COVID-19

Тити Папазов: Заразен съм с COVID-19, нямам никакви симптоми!

"Днес официално разбрах това"

Ако ние не бъдем дисциплинирани и не променим отношението си, нищо друго не може да промени. Нямам симптоми и 4-5 дни вече можех да бъда сред онези, които да разболявам останалите хора в страната.

Българинът е неблагодарен човек. Правителството се отнесе коректно към феновете след тяхната позиция. Това трябваше да се приеме като награда и страхотен жест на премиера, на министър Кралев и на здравния министър. Вирусът е опасен, но не удря директно. Много хора изкарват на крак и те не разбират, че са приносители на вируса.

Тити Папазов: След Гунди, за мен на второ място е Наско Сираков! Господ слезе на земята!

Тити Папазов: След Гунди, за мен на второ място е Наско Сираков! Господ слезе на земята!

"Тези акции са на хората. Те не носят дивидент"

Няма никаква угодия. Тази сутрин ми се обади кмета на Пловдив да ме поздрави и да ми пожелае бързо оздравяване. На българина вечно някой му е виновен за нещо. Създаваха се митове, че когато дойде лятото, вирусът ще се изпари. Виждате в цял свят как се разпространява вируса. Между 12 и 14 ден ще си направя тест.

Смятам, че на 17 юли няма да се решава съдбата на Левски. На събранието ще бъде най-важният човек - мажоритарният собственик Наско Сираков", каза Папазов в ефира на bTV.