Борещият се за спасението на Левски баскетболен специалист - Тити Папазов бе гост в предаването на Крум Савов по 7/8 ТВ, където отново говори по съдбоносната тема за акциите на клуба. Той разказа за разговорите си с Васил Божков и начините, по които е успял да убеди бизнесмена в своята идея за спасението на "сините":

Официално: Акциите на Левски вече са в България! Утре Васил Божков ще обяви името на новия мажоритарен собственик!

Официално: Акциите на Левски вече са в България! Утре Васил Божков ще обяви името на новия мажоритарен собственик!

Това ще се случи точно в 08:00 часа

Ето какво още каза той:

"За да бъде искрен разговорът, имаме уговорка от обяд. Коментирам всички събития без последното, което анонсира "Нове Холдинг" по-рано днес. Искам да остана коректен към хората. Акциите са ключов момент как Левски може да бъде спасен от фалит. Има много версии - ако един ден ми се даде шанс да управлявам държавата, ще направя всичко възможно Левски и ЦСКА да бъдат най-силните отбори. Те са социален феномен. Не съм го крил никога, че съм бил в агитката на ЦСКА.

"Роден съм в седми месец, не е завършена работата! Има приказката, че котетата проглеждат на деветия ден, а аз "прогледнах" на 25-ата година. Като малък бях от ЦСКА. Красимир Безински беше идол в моето съзнание. От 1998 година съм треньор на Левски и с работата си съм постигнал много успехи. През всички тези години, Левски ме е направил това, което съм. Аз съм влюбен и сега в клуба. Но за разлика от другите хора, аз съм добил своята популярност на базата на това, което имам като работа в Левски. Клубът е част от моя живот. Мога да говоря с дърво и да повярва на това, което му казвам.

Левски ще играе Тити-така

Левски ще играе Тити-така

"Седмицата с Желю Станков"

В нито един разговор, Васил Божков не е поставял условия пред мен. Познаваме се от 1992-ра година. Той е единственият бизнесмен, който не съм обсебвал да влезе в баскетбола. Проведохме доста разговори. Едно момче днес се опита да се пошегува с мен, че е куриер от DHL, че пратката до мен е дошла. Какво му чуха ушите след това....Бях се притеснил леко днес вече. Казах му, че хората до девето коляно няма да забравят, че е човекът, затрил Левски. Оттогава ми каза, че ще върне акциите. Няма да спасявам Левски през държавата.

Снимка 466902

Източник: LAP.bg

Не съм фалирал баскетболния Левски! Президентката Юлия Боянова каза, че клубът не може да финансира мъжки тим и поради този факт създадохме мъжкия тим. Дали имам качества, ще покаже времето. Стига да получа възможност. Само 2 години в Лукойл-Академик не съм управлявал всичко. Във всички останали 24 съм движил всичко. Нека забравим комплексите си собствениците да се научат да харчат с това, което разполагат. Приходите на отборите от ТВ права и приходите от билети могат да стигнат до 40%, ако се спечели доверието на цялата "синя" общност. Феновете могат да изкарат парите на стадиона. Като покажат на бъдещия работодател своята любов. Не искам пари, искам масовост! Левски има потенциал от 750 000 до 1 млн човека. Защо ми вменявате какъв трябва да бъда!? Аз мисля, че 750 000 души са левскарите. Никой не вярваше, че Божков ще върне акциите. От тези хиляди 10 процента са 75 000 и ако те повярват в кауза, начин на мислене, чувстват се на стадиона комфортно, от тях трябва да дойде 1/5, за да пълним стадиона всеки мач. В тази държава сме хора на отрицанието. Оставете ме да бъда луд! Видях нещо, което няма да ме спре. Това са тези 45 дни. Хората се мобилизираха и събраха 1 750 000 лева. Гордея се! Виртуалните билети за Лудогорец, ако не са доказателство за любов. Тези 11 000 купили си билетите, трябва да ги направим 75 000 с прозрачно управление

Станислав Ангелов: В момента най-важно е Левски да не фалира

Станислав Ангелов: В момента най-важно е Левски да не фалира

"Трябва да се намери кардинално решение, което да е с дългосрочна перспектива"

Фенът на Левски може да издържи 11 години да няма титли и купа. И още 11 може да издържи, ако управлението е правилно. Левски е идеология, а не комплексарщина. Никой не ме е викал утре нито в 8, нито в 9. Не се притеснявам, ако съм бил част от някаква схема, важно е Левски да бъде успешен. По времето на комунизма не е имало право на избор. Трябва да спрем да се обиждаме и да търсим начини как да станем градивни. На 15 октомври, 2019 година казах, че е най-щастливият ден за българския футбол. Ситуацията ни дава шанс да тръгне Левски по правилния път. Искам да копираме хората от 1980-та година, които са управлявали Барселона. Имам характер. Нямам нужда от политическа воля. Ако аз имам присъствие в управлението на Левски, категорично искам от държавата да построи "Герена". Държавата с това може да помогне и никой няма да се сърди. Никой не може да ме спре, ако хората последват моя пример. Парите се правят. Парите са вестници, стига да знаеш къде да се абонираш", завърши ексцентричният специалист.

Константин Баждеков пред ТОПСПОРТ: Единствено Тити опита да спаси Левски, Божков ще спази думата си

Константин Баждеков пред ТОПСПОРТ: Единствено Тити опита да спаси Левски, Божков ще спази думата си

"Завръщането на Наско Сираков би бил отличен ход"