Президентът на БК Левски - Константин Папазов, говори за решението си да преведе 7600 лева от приходите от билетите за финала за Купата на България по баскетбол по сметката за НАП във връзка с дълга на ПФК Левски.

"Тези 7600 лева са капка в морето, финансовото положение на БК Левски не е по-добро в никакъв случай. Причини доксан-докус има Левски да е разцепен откъм своите фенове. А те са най-големият капитал на Левски - огромната любов, която акумулира от 750 000 почитатели. Имаше официално поръчано от нас социологическо изследване, това е огромен капитал.

Ивков и Боримиров се скарали жестоко пред феновете на Левски

Ивков и Боримиров се скарали жестоко пред феновете на Левски

Имали различно мнение по всеки един от наболелите клубни въпроси

Левски към днешна дата съществува, след напускането на г-н Божков през 2020 година, до огромна степен благодарение на своите фенове. Говоря за всичките, не за тези, които се опитват да се представят за нещо над другите. В масата е силата.

Беше мое емоционално решение - ние доникъде няма да стигнем с тези 7600 лева, нито пък ще помогнат на тази огромна дупка от 11 милиона и половина, но ми се иска това да бъде някакъв знак на обединение. Нещо, което липсва генерално в нацията, не в Левски", каза баскетболният специалист пред bTV.

Левски губи Нани Стефанов и за столичното дерби с Локо (Сф)?

Левски губи Нани Стефанов и за столичното дерби с Локо (Сф)?

Контузията му не отшумява