Треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов коментира случващото се в Левски. Днес се проведе среща на "Герена" между него, представители на организираните фенове и Павел Колев. 

"За 26 години в българския спорт за първи път ще ми се наложи да млъкна, защото трябва да имаме търпение и да се случват нещата както трябва. Имам уважение към хората, с които бяхме заедно. Приехме една позиция и тя трябва да се спазва. Това не е неуважение към вас, имам поет ангажимент към голяма медия да бъда гост в неделя и понеже моралът ми изисква да говоря само там. 

Колкото добре свети слънцето, толкова добре ще бъде Левски. На 24 май 1914 година няколко младежи са създали едно бъдещо чудо на България. Левски винаги ще го има, за съжаление няма да мога да участвам в организирането на 200-годишнината, но съм си обещал да направим фантастична 111-годишнина, така че гответе се да го отразявате.

Мен никой не може да ме спре, запомнете го! Ситуацията изисква да бъда коректен към хората, с които изнесохме тежестта на случващото се. Най-важното е, че бих направил всякакви компромиси със себе си в името на това Левски да е добре", заяви Папазов.

Владислав Горанов за Левски: Не намирам механизъм държавата да кредитира футболни клубове

Владислав Горанов за Левски: Не намирам механизъм държавата да кредитира футболни клубове

"Не случайно търговското дружество ЦСКА АД е в несъстоятелност заради огромните задължения"