Константин Папазов отговори с пост във "Фейсбук" на Борис Касабов, който призова мажоритарния собственик да проведе нова среща със Станимир Стоилов и Иво Ивков с цел връщането им в клуба.

Борис Касабов: Наско, за Бога и за Левски, седни на една маса с Мъри и Ивков

Борис Касабов: Наско, за Бога и за Левски, седни на една маса с Мъри и Ивков

"Преодолей егото си", призова журналистът

"Уважаеми, г-н Касабов. Всеки човек, обичащ Левски, може да Ви прости всяка глупост от любов към Левски!

Моля Ви, не намесвайте името на Бог! И Ви моля - не злоупотребявайте да говорите от името на всички левскари.

Г- н Касабов, къде бяхте между 1.04 и 08.04?

Защо тогава не проявихте това чувство на любов и загриженост към Левски? Имахте идеалната възможност с вашия огромен авторитет и опит да повлияете на любимия треньор да постъпи спрямо Левски разумно, отговорно и човешки! Левски го създаде като треньор и той нямаше никакво право да предава великия клуб! Защо тогава, уважаеми г- н Касабов, не направихте опит да вразумите Стоилов?

Защо сега разчитате на авторитета и любовта на Сираков към Левски да се самоунижи и затвори очите си пред едно предателство към него, не само към Левски?

Г-н Касабов, всички Ви помнят с две неща. Огромната Ви любов към Левски и легендарните Ви коментари от лудото американско лято. Много левскари Ви намразиха от коментарите Ви в предаването "Пред стадиона". Смятам, че не заслужавате това. Вие наистина много обичате Левски, но прочетете коментарите по повод изразените от Вас мнения!

Г-н Касабов, не само, че не вярвам във вашите инженерни способности, но и в психологически план не разпознавате хората. Предлагате на Сираков да се види и с Ивков, основният виновник за всички маргинални действия,човекът - разрушил тандема Наско и Мъри!

Само да напомня на хората с по-къса памет, че през 2015 г. този Ивков поиска от Левски хонорар в размер на 1 600 000 лева (един милион и шестотин хиляди) за елементарна правна услуга.

Г-н Касабов, нито Вие, нито аз имаме експертиза относно изграждането и разрушаването на мостове.

А моста в Левски го разруши само един...".