Един от любимците на на феновете на Левски Дарко Тасевски му предстои завръщане на "Герена" за най-старото столично дерби.

Пред "Блиц" северномакеднецът заяви, че никога в кариерата му не се е случвало да бъде в серия от 6 поредни мача без победа, в каквато е воденият от Станимир Стоилов тим.

"За мой късмет там не съм попадал в такъв момент - да нямам победа шест поредни мача. Но по моето време две загуби бяха трагедия, мога да си представя сега какво е 6 срещи вече да няма победа. Да, имат опитни футболисти, които са играли на високо ниво - Ивелин Попов, Жоро Миланов. Те са добри играчи, които може би ще поведат отбора и ще са от голяма помощ за останалите футболисти в клуба", заяви Тасевски.

Затворниците от Левски победиха тези от ЦСКА

Затворниците от Левски победиха тези от ЦСКА

Пред погледа на Иво Ивков

"Този мач винаги е интересен, особено за мен е много вълнуващо, когато излизаме срещу Левски, още повече на "Герена". Успяхме да ги бием преди шест мача, за тяхно съжаление след това започна миникриза при тях. Ще се опитат на всяка цена да спечелят и да се върнат на правилния път. Докато при нас няма напрежение. Играем добре, натрупахме достатъчно точки. За тях този мач е на живот и смърт, а при нас - да, излизаме за победа, но каквото стане.

На 38 съм вече, годинките тежат. Няма как, това е природа, не можем да прескочим тези неща. Срещу Черно море играх 60 минути, добре се представих", допълни северномакедонецът.