Националният клуб на привържениците на Левски (НКП) призова Илиана Раева да оповести за кого ще гласува столичния гранд на предстоящия Конгрес на БФС, който ще се състои в петък от 10:30 часа. 

Любопитното е, че запитването на феновете не е отправено към мажоритарния собственик Наско Сираков, а е адресирано до съпругата му.

Ето какво гласи съобщението:

До ПФК "Левски" АД

Уважаема г-жо Раева,

Обръщаме се към Вас с надеждата да споделите пред привържениците на обичания от Вас клуб каква е позицията на Вашето семейство относно Конгреса на БФС, в чието навечерие се намираме.

Принудени сме да се обърнем именно към Вас, защото за наше огромно съжаление, на най-голямата жива легенда и голмайстор на "Левски", Наско Сираков, не може да се вярва за нищо.

Поставени сме и в деликатната ситуация да не може да направим това официално и към г-н Изпълнителния директор - Даниел Боримиров. Сама осъзнавате, че едва ли би могъл да се изрази достатъчно категорично по темата.

Затова много молим да запознаете привържениците на Левски каква позиция, избор, цели, мотиви, бихте имали на предстоящия Конгрес на БФС.

Вълнуваме се дали острите Ви позиции, реакции, заплахи ще продължат към новото ръководство, което се очертава да запази статуквото, или до една ще бъдат цензурирани от семейните Ви господари и ще си продължим постарому, за да не се наруши комфортът на обичаното Ви семейство.

Ясно съзнаваме, че едва ли позицията Ви ще изхожда от интереса на ПФК "Левски", а от този на "Семейната /Ви/ приказка", но все пак ще сме благодарни, ако ни осветлите, дали наистина "камък върху камък" няма да остане от порочното управление, и дали ще поведете 20 хил към справедливостта? ... Или и тези публикации са вече изтрити?

Благодарим Ви!

Ето кой ще гласува от Левски и ЦСКА на изборния Конгрес на БФС

Ето кой ще гласува от Левски и ЦСКА на изборния Конгрес на БФС

Ясно е