Националният селекционер на Латвия - Славиша Стоянович отново говори за престоя си в Левски. Специалистът признава, че "синият" клуб завинаги ще остане в неговото сърце, като също така обяви, че преди да напусне вековниците, не е имал предварителен контракт с настоящите си латвийски работодатели.

Северна Македония победи Латвия с 3:1

Северна Македония вгорчи дебюта на Славиша Стоянович

"Рисовете" не оставиха шанс на Латвия - 3:1

"Липсва ми! Тази любов на феновете, това желание за победи и трофеи във всички, тази подкрепа. Това може да се види много рядко. Липсват ми хората, атмосферата на мачовете. Левски е нещо специално".

"Нямах никакъв договор! Подписах с Латвия на 24-25 февруари. Аз не съм малоумен, че да подписвам договор с Латвия при положение, че съм треньор на Левски и работя за този клуб, правя план за развитие. Бях много ядосан на всички неща, които се изписаха. Пълни лъжи и дезинформация! Започнах подготовка с Левски, исках да направя отбора по-добър и окомплектован, да заиграем по-добър футбол. Оказа се, че новият собственик има други планове за треньорското място и се разделихме напълно цивилизовано и нормално. Предложението от Латвия дойде 10-15 дни, след като прекратих договора си с Левски. Имах оферти от други места, хубави предложения, но не ги приех".

"Левски е моя голяма любов. За кратко време изградихме силна връзка. Подобно нещо се случи и в Цървена звезда. Имам желание да се върна един ден, за да си довърша работата. Имам недовършени неща... Всичко е възможно в този живот. Сега имам план и работа с Латвия", заяви Стоянович пред колегите от "Блиц".

С какво ще запомним Яблонски, Цветкович и Кабрал?

С какво ще запомним Яблонски, Цветкович и Кабрал?

В Левски сгрешиха с принудителното отстраняване на триото