Наставникът на Левски - Славиша Стоянович беше разочарован от евото реми срещу Етър във Велико Търново. Словенецът обяви, че не знае нищо относно евентуалния трансфер на Найджъл Робърта в Ди Си Юнайтед.

Ето какво каза той:

"Беше труден мач, както и очаквахме. Много агресия и от двете страни, добро темпо - и двата отбора имаха положения. Искахме три точки, загубихме обаче две. Беше равностоен мач, трябваше да имаме повече концентрация. Мисля, че имахме малко по-добри положения за гол, но можеше и да загубим точката. Имам смесени емоции. Променихме схемата, във фаза защита беше добре, на дълги топки не бяхме концентрирани, трябва да знаем, че за първи път играхме в този състав, трима-четирима играха за първи път за Левски.

Етър и Левски завършиха 0:0 в мач от efbet Лига

Левски отново не победи като гост, "сините" само с точка от визитата си на последния Етър

Двубоят на "Ивайло" завърши 0:0

Искахме да сме по-компактни, но всеки мач е труден. Бари имаше желание за гол, но е на три тренировки с нас, трябва още време, за да влезе в ритъм. Робърта? Не знам какво става, нямам конкретна информация, не знам, не знам. Ако кажа нещо, ще излъжа.

Имаме нападатели, ще видим какво ще стане, ако Робърта си остане. Стивън е професионалист, разбира ситуацията, ще има ротации, за всеки ще дойде ред", каза Стоянович.

Левски е в напреднали преговори за продажбата на Найджъл Робърта

Левски е в напреднали преговори за продажбата на Найджъл Робърта

Това твърдят в САЩ