Наставникът на Левски - Славиша Стоянович остана крайно недоволен от представянето на своите футболисти и призна, че точката срещу Ботев (Пд) дори може да се смята за успех. Ето какво каза той:

"Не знам откъде да започна. Такива грешки в защита и в халфовата линия, такава дезориентираност..не съм очаквал. Ако трябва да съм честен, бяхме много близо от това да загубим и тази точка. Искам да съм обективен доколкото е възможно. Не може да играем по този начин.

Левски и Ботев (Пд) завършиха 2:2 в мач от efbet Лига

Левски и Ботев (Пд) си попречиха взаимно за Топ 6 след вълнуващ мач на "Герена"

Атанас Илиев отново бе кошмар за "синята" отбрана

Трябва малко да се успокоим. И аз включително. Не може да се губят такива топки. Правим нарушения в опасни зони. Не беше добре. Мога само да се извиня на феновете. Такъв неориентиран отбор не мога да повярвам, че мога да видя. Направихме добър анализ на Ботев. Знаехме, че ще бъдат четирима в защита. По тях направихме и нашата си схема. Футболистите им притежаваха много добра скорост.

Поздравявам Илиев за силния мач. Спечели над 80 процента от спечелените топки, отправени към него. В петък се контузи Драган, днес още двама от крайните бранители, но това изобщо не е оправдание за нашата игра.

Ако разчитаме само на Робърта и неговите голове...И халфовете, и защитниците трябва да вкарват. Не е възможно всеки мач Робърта да има хубав ден".

Левски - Ботев (Пловдив) 2:2 (Развой на срещата по минути)
на живо

Левски - Ботев (Пловдив) 2:2 (Развой на срещата по минути)

Страхотен мач в столицата