Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов бе част от "синята" среща във Варна. Наставникът обяви, че обещава много работа и честност към привържениците, а Купата и евентуална Суперкупа би била десерт за свършеното.

"Винаги когато Левски играе, е празник. Поне така трябва да го направим, ако някой досега не го е чувствал така. Радостен съм, че имаме поредната среща, още повече във Варна, където има достатъчно привърженици. Винаги сме имали невероятна подкрепа тук. Всички заедно изживяхме доста тежки години. Задачата, с която сме се заели, не е никак лесна. Благодаря на всички привърженици на Левски.

"Синя" важна среща във Варна

"Синя" важна среща във Варна

Продължават обиколките из страната

Основното нещо, което обещахме, е повече работа и честност. Нищо друго не мога да обещая. Когато сме задружни, можем да постигнем много неща. Започнахме да се изкачваме внимателно по стъпалата, надявам се да не правим големи крачки назад, а да вървим леко встрани и пак нагоре.

Друго важно нещо е учредяването на сдружението "Левски на левскарите". Всеки от нас ще има възможност да помага на клуба и с неговия глас да се решава кой да управлява. Оттук нататък заставаме с лицата си пред всички вас. Ще направим всичко възможно вашата подкрепа и вашите средства да не отиват в неправилната посока. Между левскарите не трябва да има недоразумение. Една от задачите ми е да изчистим всички лъжливи истории.

Ще се опитаме да играем в стила, в който играем в момента и да го развием до степен да носим радост. Даже и да загубим, отборът трябва да се държи по левскарски гордо на терена. Ангажиментът, който трябва да се поеме, е Левски да се изчисти от задълженията си. Задълженията тежат и са препънкамък за селекцията. Това не е оправдание. Ще се справяме, както можем. Трябва да се освободим и Левски да не дължи нищо на никого. Купата е евентуално Суперкупата трябва да бъдат десерт. Ако се класираме в Европа, ще бъде като мини шампионска титла за нас", каза Стоилов.