Председателят на НКП на Левски Степан Хиндлиян обяви, че според него предложението на компанията efbet да налее 8,5 милиона лева е нереалистично за момента. Той говори за това пред БНТ.

"Собствеността на "Левски" е в "Нове Холдинг" и фирмите на Васил Божков. Как да гледаме на това предложение, а и не сме ние хора, които да вземаме такова решение? Клубът си има управленска структура", добави Хиндлиян.

Председателят допълни, че ако привържениците имат блокираща квота в управлението на Левски, няма да има задкулисие, каквото имало в последните 10 години в клуба. "Не е задължително хората, даващи пари за клуба, да са собственици - този модел катастрофира", смята Хиндлиян.

Равносметката: Феновете на Левски събраха 100 000 лева за ден

Равносметката: Феновете на Левски събраха 100 000 лева за ден

Очаква се всеки ден в 19:14 часа да има точен отчет за прибавените средства

"Зададохме му конкретно на г-н- Божков въпросът дали е имал нещо с управляващите, когато е взимал акциите. Той категорично отрече. Имал е порив да спаси клуба", добави Степан.

"Аз в такъв филм, както стана с ЦСКА няма да участвам. Всички хора, с които говоря са на същото мнение. Но има разногласие сред феновете - по отношение на бъдещето управление на клуба, дали трябва да бъде в ръцете на един човек или не", добави той.

"Шествието преди мача с ЦСКА не е протест, а призив за обединение. Трябва да покажем колко обичаме клуба. Трябва да спрем с дребните дразги. Призовавам колкото може повече хора да дойдат. Призовавам всички. Поканили сме и ръководството на БФС, ветерани. Утре трябва да се говори за Левски с добро", добави Хиндлиян.

"Освен дарителската кампания по банков път, на самия мач ще има урни за дарения, за задълженията към НАП", завърши шефът на НКП.

Наско Сираков: Левски ще победи ЦСКА с един или два на нула

Наско Сираков: Левски ще победи ЦСКА с един или два на нула

Легендата на "сините" заяви, че няма смисъл да се търси отговор на въпроси от рода на "Докога ще съществува клубът?"