Гответе се за серия от протести в цяла София. Това заяви председателят на Националния клуб на привържениците на Левски в оставка - Степан Хиндлиян.

Той говори пред медиите по време на шествието на "сините" фенове около "Герена", преди началото на баража срещу Верея за Лига Европа.

Феновете на Левски блокираха Ботевградско шосе

Феновете на Левски блокираха Ботевградско шосе

Движението все пак беше възстановено

"Това няма да е единично събитие като протест. Плануваме тези действия да продължат, докато хората, за които говорех преди малко, се усетят къде са и започнат да работят за развитието на българския спорт и затова футболът и големите футболни клубове в България да не бъдат синоним на корупция и задкулисие.

Вижте, чиновникът винаги може да излезе от ситуация, позовавайки се на някакви нормативни документи. Но в крайна сметка живеем в живия живот, а той е тук, не е по кабинетите.

Няма житейска логика, която да каже, че третият ще играе бараж, а четвъртият ще се класира. Това е нещо, което преля чашата. Не живеем в кабинетите и емоцията и животът ни не се управлява от нормативни документи, които се тълкуват и сменят на база настояща конюктура и на база интереса на този или онзи за даден период от време", каза Хиндлиян пред журналистите.