Станислав Иванов е зареден с оптимизъм преди да се отправи към САЩ, където ще заиграе за един от реномираните клубове в МЛС - Чикаго Файър. Стаси също така разкри и любопитни моменти от последните си месеци в Левски. Ето какво каза той пред колегите от dsport.

В Левски може да са доволни, Самсун не иска Обертан

В Левски може да са доволни, Самсун не иска Обертан

След около две седмици ще пътувам. Подготвям се, тренирам индивидуално и се чувствам добре. Ще гледам всеки един мач на Левски. Аз съм левскар, милея за клуба и желая всичко най-хубаво.

Доста израснах като човек най-вече. Като футболисти, натрупах опит, изиграх доста мачове. Чувствам се узрял. Чикаго Файър много ме искаше. Имаше оферти и от други отбори. Но от Чикаго много ме искаха. Звъннаха ми няколко пъти и треньорът, и спортният директор. Отнесоха се много професионално и с това ме спечелиха. Не сме говорили с треньора Рафаел Вики за конкретна позиция. Той ми каза, че ще ме използва във всяка една позиция в нападание. Моята работа е да тренирам, пък треньорът ще реши къде да ме пусне.

Левски продължава да чисти задълженията си

Левски продължава да чисти задълженията си

"Сините" се разплатиха с два клуба

Да, бих искал някой ден отново да облека екипа на Левски. Но просто не мога да кажа кога. Футболът е непредвидим спорт, колелото се върти непрекъснато. Не беше изключено да отида в някой европейски отбор. Не зависеше само от мен. Нещата не се случиха. Аз реших да не отида в германския клуб. Щом съм решил, значи е било правилното нещо.

Аз не съм човек, който да се крие. Когато дойде Славиша Стоянович той настояваше да играя. Преди това не играех. Имаше си причини. Заради него и заради клуба играх в последните мачове на 120%. Исках да покажа, че аз обичам този клуб и играя със сърце и душа за Левски. И най-вече заради треньора. Той ми показа отношение, че ме уважава. Ще ми остане приятел завинаги", заяви офанзивният футболист.

Левски с официална оферта към Ребин Сулака

Левски с официална оферта към Ребин Сулака

Ще има ли сделка?