Станислав Иванов коментира дербито с ЦСКА. Ето какво каза авторът на първото попадение в мача след равенството 2:2:

"Мисля, че Левски трябва да съжалява за изпусната победа, тъй като имахме два гола преднина преди почивката. Не е била пасивната играта, ами просто двата тима се измориха и ние се дръпнахме малко по-назад. Това обаче повлия, не сме получавали никога инструкции да се връщаме назад. Във всеки мач играем с висока преса, нещо което се вижда от всички.

Много съм щастлив, че вкарах в дербито. Досега го бях правил само с юношите. Невероятно чувство с радостта на феновете. нормално е, когато отбелязва един футболист да има самочувствие. Тук се дава шанс на младите, което дава самочувствие и увереност. Тренираме всеки ден, за да се сработим не само тримата отпред, ами целия тим.

Мисля си, че щом сме в Левски трябва да показваме. Не е важно колко си голям,а всеки мач трябва да се доказваш и да защитаваш синята фланелка.

Не знам какви са предимствата между Левски, ЦСКА и Лудогорец в борбата за титлата, тъй като виждате, че тимовете от втората поливана побеждават тези с по-челното класиране. Ще видим какво ще стане", сподели Иванов.

ЦСКА и Левски не се победиха - 2:2

Вечното дерби оправда всички очаквания! Четири гола, напрежение и емоции до последната секунда!

Сблъсъкът завърши без победител