Личният агент на вратаря на Левски - Пламен Андреев - Виктор Кирков, излезе скритично изявление, в което обвинява новия треньор на отбора Станислав Генчев, че ще остави вратаря резерва, въпреки че цената му според портала "Transfermarkt" е 2 милиона евро.

Недоволството на представителя на вратаря идва след първата пресконференция на Генчев като треньор на "сините", в която той заяви, че клубът работи по привличането на чуждестранен вратар.

Генчев: Мечтата ми е да стана шампион с Левски! Харесва ми да побеждаваме ЦСКА!
Обновена

Генчев: Мечтата ми е да стана шампион с Левски! Харесва ми да побеждаваме ЦСКА!

Ето какво добави той

Ето какво написа Виктор Кирков на профила си във Facebook:

"Да оставиш 2 000 000 евро на скамейката

От днес стойността на клиента ми Пламен Андреев е 2 милиона евро, сочи пазарната му оценка, публикувана на престижния сайт "Трансфермаркт". Това е втората най-висока актуална стойност на играч в Левски, шестата по размер сред всички български футболисти и тринадесетата сред състезателите в "efbet лига".

Пламен беше с основна заслуга за спечелването на единствен трофей за Левски в последните 15 години - Купата на България през сезон 2021/22. В следващите 2 сезона спечели еднолично приза за най-много "сухи мрежи" в шампионата. През миналото лято в евромачовете на "сините" направи невероятни спасявания, които донесоха в клуба милиони евро.

ВЪПРЕКИ СТРАХОТНИТЕ СИ ПОСТИЖЕНИЯ, ПЛАМЕН АНДРЕЕВ Е ЕДВА НА 19 ГОДИНИ.

Възрастта му е достатъчен аргумент за минималните колебания в играта му през последния сезон.

Като жест на благодарност за отличната му работа обаче Пламен ще е сигурна резерва в Левски през новия сезон, съдейки по изказванията на новия треньор на тима Станислав Генчев".

Към момента: Левски с трима нови и четирима напуснали

Към момента: Левски с трима нови и четирима напуснали

Ето кои са те