Станислав Генчев може и да се радва на сериозно доверие в Левски, но пък е получил първо "не" от новите си работодатели. Шефовете на тима са били категорични, че няма как да променят решението си по един въпрос - този с Андриан Краев, пише "Мач Телеграф".

Както е известно, Генчев разкри в първите си публични изяви, че иска разговор с халфа, за да го върне в отбора. "Искам да преосмисли своето решение", обяви треньорът.

Левски продаде играч за 7 милиона лева

Левски продаде играч за 7 милиона лева

Изгодна сделка

Освен това смята, че именно лидери като Краев липсвали на "сините" през пролетта. Както е известно, Андриан бе пратен във втория отбор, след като отказа да подпише нов договор с Левски. Освен това отказа да бъде продаден в Русия, за да не се стига до този неприятен за всеки футболист момент - да тренира само за здраве.

Шефовете на Левски обаче са твърди - Краев е затворена страница! Освен това той се оказа и добър пример за останалите играчи, които се опитват да си тръгнат зад гърба им.

Мнозина дори твърдяха, че Марин Петков ще се превърне в нов подобен проблем за Левски, но пък се случи точно обратното. Той поднови преди броени дни.