Треньорът на Левски - Станимир Стоилов остана доволен от играчите си след нулевото равенство срещу Лудогорец в двубой от 21-ия кръг на efbet Лига.

"В интерес на истината стана хубава футболна битка. Общо взето, равенството е справедлив резултат. За нашия отбор беше важно да се справим след последните два неудачни мача. Когато имаме добри терени, ние можем да създаваме конкуренция на най-добрите отбори в България. Доволен съм от желанието и амбицията на футболистите. Големията ни проблем бяха завършващите подавания и завършващите удари. Имахме агресия и стабилност в защита. Положенията на Лудогорец дойдоха след наши грешки в подаванията, което е наша стара слабост.

Това е футболът. Без Левски и феновете му няма шоу. Добър терен за игра и футболна битка. Това вдига нивото на футбола и го правят по-гледаем и по-скъп.

Имаме добри флангови играчи. Петрис още е в лошо кондиционно състояние, но рискувахме с него. Коггато двамата ни крайни защитници са здрави, няма нужда да играем с 5-има в защита. Проблемът ни е в завършващото подаване и в завършващия удар. Срещу нас беше един сериозен отбор. Винаги е удоволствие да се гледа мачът, когато играят Левски и Лудогорец.

На футболистите задачата им е на терена, да се борят за Левски. Този отбор има по-висок праг, могат да се развиват. Трябва да подобрим качеството на играта. На футболистите всичко им е наред и затова във всеки мач трябва да играем все по-добре и по-добре.

Нормално е да има напрежение. В предните мачове беше по-лесно да победим, но терените не бяха толкова добри, а на лошите терени не проявихме нужния характер. Срещу нас обаче имахме сериозен противник и е трудно да победиш.

Целта на Левски е да не изпадне", каза Стоилов.

Левски и Лудогорец завършиха наравно 0:0 в мач от efbet Лига

Левски усмихна ЦСКА с 0:0 срещу Лудогорец в 11-ия си пореден мач без победа в efbet Лига

Вижте подробности