Треньорът на Левски Станимир Стоилов говори след победата на "сините" с 5:2 над втородивизионния Марица (Пловдив) в контролна среща, играна на "Герена". Ето какво каза той:

"Резултатът не е определящ за мен. И на футболистите казах, че щом след 7-8 тренировки успяваме да спазваме ред и дисциплина, имаме някакъв напредък. Все още нямаме пълния отбор заради националните отбори.

Надявам се и другите футболисти да се върнат в добро функционално състояние. Кордоба е в добро функционално състояние. Тренирал е и е видно. Има интересни качества и има тактически проблеми, които ние трябва да изчистим.

Драган не е в оптимално състояние. Според мен момчетата се стараха. Още сме доста далеч. Вижда се, че футболистите се стараят. Щом успяхме да покажем организация 25 минути, имаме напредък.

Постоянно призовавам феновете да си купуват билети, защото клубът не е в розово финансово състояние. Спортно-технически ще можем да спасим нещата на терена, но ще видим доколко можеш да си осигурим финансиране от работата на клуба и от привържениците", каза Стоилов.

Левски победи Марица с 5:2 в контрола

Зрелищен Левски с втора спечелена контрола под ръководството на Стоилов

"Сините" надвиха втородивизионния Марица с 5:2