Левски изтегли късата клечка при жребия за втория квалификационен кръг на Лигата на Конференциите. "Сините" се паднаха да играят с гръцкия гранд ПАОК, който бе на четвъртфиналите на надпреварата през миналия сезон. Станимир Стоилов заяви, че през последните години е наблюдавал изявите на съперника, след като и неговото име се завъртя за евентуален треньор на тима.

Сега воденият от Разван Луческу отбор ще стартира подготовката си на 23 юни, четвъртък. Първата контрола на "двуглавите орли" е на 29 същия месец с нидерландския Го Ахед Ийгълс, а на 2 юли се изправят срещу Грьонинген, а четири дни по-късно срещат още един отбор от Ниската земя - АЗ Алмаар. Изцяло подготовката на тима ще премине в тази част на Европа, а след това предстоят сблъсъците с Левски в Лигата на конференциите. Първият е на 21 юли в София, а преди това спортно-техническият щаб на "сините" ще се опита да разучи играта на гръцкия гранд.

Треньорът на столичани Станимир Стоилов ще изпрати човек, който да наблюдава действията на ПАОК в Нидерландия и да направи подробен доклад за силните и слабите страни на отбора, пише "Тема Спорт".

Елитен испански тим следи ас на Левски

Елитен испански тим следи ас на Левски

Ето подробности