Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде пресконференция преди мача с ФК ЦСКА 1948. Мъри коментира актуални теми около отбора като сподели, че Абел Анисе не е актуално име на "Герена" и сподели истината за слуховете за нападателя на Марица Мариян Тонев. 

"Като работа като тренировки каквото трябваше да сме направили, сме го направили. Естествено на един треньор никога не му стига времето, особено когато има доста неща да наваксваме. Имаме идеи за състава, имаме все още някои дребни здравословни проблеми", заяви Мъри.

НКП на Левски готви изпращане на Валери Божинов

НКП на Левски готви изпращане на Валери Божинов

Това ще се случи утре (18 септември) преди мача на "сините" срещу ФК ЦСКА 1948

"Футболистите имат договор с други клубове, не е редно да коментирам. Не мога да отговаря нито с "да", нито с "не" на този въпрос. Не е редно да разсейвам нито един футболист или клуб при положение, че има още няколко месеца до трансферния прозорец", заяви Мъри на въпрос за информацията, че Левски иска футболист от Марица Пловдив.

"На този етап Хосе Кордоба не е картотекиран. При нас няма ситуация с Абел Анисе.

Ще има още лица в екипа, той все още не е окомплектовам. На този етап това са хората, с които продължаваме да работим. Надявам се да направим най-доброто, което да гарантира добро бъдеще на Левски. Треньорският щаб, който е минимален, трябва да извършва много дейности, така че трябва да подберем най-доброто.

Въобще нямам съмнения, че стадионът ще е пълен. Аз съм наясно, че нашата публика утре ще бъде на стадиона и ние като отбор трябва да отговорим на нивото и желанието на привържениците. Единственото нещо, което е останало непокътнато през последните години, са привържениците", сподели Мъри.

"Искам да видя добра игра и стил, който Левски започва да гради. Естествено и победа. Това са нещата, които искам от Левски. Да градим нашия си стил и облик и да побеждаваме с оглед на тежката ситуация, в която сме изпаднали", заяви Станимир Стоилов.