Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде пресконфренеция преди мача с Черно море.

Битката е утре от 12:30 часа на стадион "Ивайло". Мъри обяви, че на вратата ще заложи на Николай Михайлов и се надява "сините" да тръгнат уверено в първенството.

Треньорски тандем на Левски се събра отново

Треньорски тандем на Левски се събра отново

Топчо и Вики взеха участие в традиционната футболна вечер на малък терен

"Имам в главата как да играем. Има 24 часа до мача, та не знаем дали всички ще са здрави. Казах ви, че имам идея как ще изглеждаме.

Михайлов ще пази. Ще даваме и шанс на младите. Младостта е получавала винаги шансове. След промяната на часа за мача, единствената ми дилема е теренът. Ако не се стопи снегът, ще ни притеснява това дали ще е замръзнал теренът.

От нашите играчи проблеми има само Асен Митков, който вече тренира, но не е готов. Петрис трябва да започне другата седмица да тренира. Колкото до Черно море, те имат запазен стил на игра. Няма с какво да се изненадаме.

Надявам се да се получи хубава футболна битка. Очаквам да започнем да печелим и мачове.

Като футболисти на Левски са длъжни да играят от първата до последната минута.

Стигнат ли до максимума, няма да имаме проблеми.

Искат, не искат, трябва да свикват новите. Няма време да ги чакаме. С качествата, които имат, не мисля, че ще имат проблеми. Трябва да се опитваме да играем футбол. Воля, характер и търпение.

Условията за игра са такива. Рикардиньо свиква. С помощта на другите, се надявам да тръгне на първа скорост...", заяви Станимир Стоилов.